sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kaaos - Totaalinen kaaos 1982

Vuonna 1982 aloin harjoittelemaan jonotusta kellon soittaessa, syömään hiljaa ja niistämään räkää paitani hihaan virrenveisuu-aamunavauksessa. Tämä kaikki suoritettiin tietenkin suorassa rivissä.

Samaan aikaan suomi-HC legenda Kaaos levytti yhden "merkkiteoksistaan". Tyylilleen ja ajalle uskollisesti kyytiä saavat niin yhteiskunta/systeemi, kytät kuin ydinsota.

Propaganda records on uudelleen julkaissut levyn muutamalla lisäbiisillä ja Kuolleitten kukkien EP:llä. Sonic Youthin ollessa keikalla Tavastialla (1992?) Thurston Moore oli käynyt naapurikaupasta kyselemässä Kaaoksen ja Rattuksen levyjä. Tämä sinänsä turha anekdootti viittaa siihen, että esim. 'Goo'-levyllä omaan korvaani tinnittää näiden kahden bändin vaikutus.

2 kommenttia:

martti kirjoitti...

Toi on kova lätty. Täysin nimensä veroinen. Sekasortoa on sekä mun lempibiisi että siinä on mielestäni parhaimmat soundit koko levyllä. Kitara on kunnon fuzzia. Mukavaa kitaroiden kiertämistä muutenkin koko tuotos. Itsekin avauduin mm. samasta lätystä osoitteessa http://marttey.blogspot.com/2008/11/muutamien-suomalaisten-hc-bndien.html , jos kiinnostaa.

Rolf Jacksen kirjoitti...

Pitää tutustua tuohon!