tiistai 12. tammikuuta 2010

Osmonds - Crazy Horses 1973Monilla poikabändeillä (NKTOB:ta lukuunottamatta) on kappaleita, jotka laskelmoinnistaan huolimatta ovat niin helvetin hyviä, että saavat kunnian jäädä 'oikean' rokin ja popin annaaleihin.

Tällä live?videolla mormoniveljesten muodostama Osmonds saa aikaan rytmihäiriöitä ja yleistä kiihdyntää teinityttöjen hormonaalisessa tasapainossa.
Itse biisi on erittäin kova rock-funk joka käyttää yksinkertaisesti, mutta hienosti tuon ajan muotisoitinta; syntetisaattoria.

3 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Hassua, ei ole tullut ajateltua Osmondsia poikabändinä, mikä se toki ilman muuta on. Aikoinaan Angels oli vähän samaa tyyliä, ajatukseltaan, ehkä Kissin myötävaikutuksella.

Olipa Osmonds kuinka tuote tahansa, voi silti arvostaa sitä, että kundit soittivat soittimiaan itse. Musiikkinsa ei kuitenkaan juuri puhuttele, muuten kuin hassuna retrona.

NKOTB:in kaveriksi noihin kammotuksiin voi kyllä lisätä muitakin. East 17 tulee ekana mieleen, tai N'Sync. Take Thatilla ja Backstreet Boysilla oli ihan hauskoja juttuja aikanaan... jos nyt näitä hieman uudempia muistelee. Ehkä niillä on mahiksia Osmondsin seuraksi tähtikaanoniin, kun aikaa kuluu tarpeeksi.

Rolf Jacksen kirjoitti...

East 17 teki biisinsä itse, josta hatunnosto.

Eikös Angels ollut kuitenkin vähän vanhempien 'poikien' muodostama bändi?

Ville kirjoitti...

Tekikö E17 itse? Oho. No silti. Ja minä sekoitin Angelsin toiseen bändiin... itse asiassa en ole kuullutkaan tuota aussibändiä koskaan, tyttöbändiä kyllä.