maanantai 3. toukokuuta 2010

Sergius Golowin - Lord Krishna von Goloka 1973

Tämän päivän Suomessa missä Vihreitä äänestävät mm. opiskelijatytöt, jotka eivät ihan (vielä) kehtaa äänestää kokoomusta, ei varmaan kukaan muista liikkeen alkua maailmalla. Biodynaamista viljelyä (kasvien horoskooppien mukaan) ja oraan suojeluahan sieltä löytyy.

Sergius Golowin oli sveitsiläinen esoteerikko ja vihreän liikkeen pioneeri. Lord Krishna von Goloka pitää sisällään kolme akustis-pohjaista, mutta elektronisilla laitteilla efektoitua raitaa, joilla Golowin puhuu verkkaisesti itämäisistä filosofioista ynnä muusta elämää suuremmasta ja esoteerisestä tavarasta.

Levyn tuotannosta vastaa kukas muukaan, kuin legendaarinen Ohr-levymerkin ja kosmisen musiikin kummisetä Ralf Ulrich Kaiser ja hänen kosmiset kuriirinsa. Kuriireina olivat tällä levyllä Walter Westrupp ja Bernd Witthüser, jotka soittivat akustiset instrumentit. Klaus Schultze toi mukaan elektroniset laitteensa ja levyn taivaalliseksi kohottavan mellotronin kuoro-saundit. Myös Jerry Berkers ja Jürgen Dollase Wallensteinista antoivat oman panoksensa.

Lord Krishna von Golokaa on hehkutettu kautta aikain, mutta rehellisyyden nimissä alussa en pitänyt siitä juuri lainkaan. Nyt myöhemmin se on hivuttautunut soittimeen koko ajan useammin. Saksaksi hitaasti luetut filosofiat, akustiset soittimet ja mellotron.. joo täydellinen kosmisen musiikin levy.

Ei kommentteja: