sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Frank Zappa - Willie the Pimp 1969En ole mikään suuri Zappaisti ja Hot Rats on levynä ainoa, joka on tähän asti pudonnut. Olen tosin huomannut, että vuosien varrella monikin irtobiiseistä on kuulostanut hyvältä.
Tämä alkuperäinen miksaus kuulostaa muuten paremmalta, kuin cd-version. Ja tässähän laulaa tietenkin jokin aika sitten edesmennyt Captain Beefheart. Zappan lapsuudenystävä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...on paradoksi että parasta (?!)psykedeliaa teki ei-douppibändi Mothers of Invention.Uncle Meat on tosi helmi,samoin We´re only in it..Chunga´s Revenge,Lumpy Gravy.Todellakin aivojen oikeaa puolta aktivoivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Zappa & Beefheart tekivät kimppakiertueen 1975,jonka tuloksena albumi Bongo Fury.jopa yhden albumin kasaaminen keikoista oli hankalaa johtuen Don Vanin pysyvästä sisäavaruudellisuudesta.eli hän istui enimmän osan ajasta piirrellen ruutuvihkoon kuvioita.Ymmärrettävästi Zappa oli pissed off.Mut kenellä muulla vois tulla mieleen julkaista tupla-cd livebiiseistä napatuista kitarasooloista kuin Zapalla.Noh,levy Guitar sisältää sitä 1979-84 väliseltä ajalta.Tähän ei Sepi Kumpulainen,Richie Blackmore eikä eläin pysty.Tyylikästä,voi Zapan kitaroinnista aina sanoa.Soitossa on tilaa hengittää kuten Jorma Kaukosella joka Lentokoneen aikoina oli toinen wahwahia nerokkaasti hyödyntävä.Tietenkin tällainen musa on aina seinäpaperia kuten ambient jossa siirrytään tunnelmasta toiseen mut kaiken Zapan lavalta esittämän seksuaalisen häirinnän jälkeen,musiikki musiikkina on kiehtovaa.Eli shut the fuck up & let your Guitar play ...& some more.