perjantai 26. helmikuuta 2010

Myspace löytöjä

Levyhylly käsittelee myspaceä törkeästi myöhässä, koska cehän on so-yesterday.
Tässä kuitenkin omien proggisten suomalaisia 'kaveribändejä', joista löytyy sitä jotain. Ainakin kokeellisuutta tjms.

The Protestants - Panties
Pitkän linjan bändi, jonka aktiivisuudesta ei minulla ole tarkempaa tietoa. Kalsen brittipopin taakse aikanaan kätkeytyneen yhtyeen oikeat esikuvat taitavatkin olla Bowien ja Lou Reedin suunnalla.
http://www.myspace.com/theprotestants

Yes! The path was oh so clear - The Batmobile
Känniläpän taakse piilotuva(t?) artistit tekevät oikein mukiinmenevää electro-moroderia. Bändi on helsinkiläis-kouvolalainen. En tunne tyyppejä, vaikka kaapistani löytyykin myös parin vuoden kouvolalaisuutta.
http://www.myspace.com/yesthepathwasohsoclear

Octopus Syng - She Has Found a New Dawn
Kouvolaan viittaa seuraavakin bändi, koska muista Jairen naaman siellä asuessani. En tunne henkilökohtaisesti, mutta diggasin jo Dildo Maniasta. Kouvolan bändit olivat vain valovuosia parempia, kuin sellunhajuisen eteläisen naapurin, josta alunperin olen itse. Nykyisin helsinkiläistyneen Jairen 'She Has Found a New Dawn' on nugetti, joka voisi olla autenttinen 60-luvun kalifornian biisi.
http://www.myspace.com/octopussyng

Sähköinen ekstaasi - Kalevi II
Turun suunnalta tuleva (tullut?) Sähköinen ekstaasi soittaa laahaavaa Sabbathia suomeksi. Sanoitukset ovat tavallaan humoristisia. Sellaisessa Rättö/Lehtisalo hengessä, mutta kopioimatta.
http://www.myspace.com/sahkoinenekstaasi

Suohumala - Kilpikonnarock
Käsittääkseni enemmälti kuvataiteilijana tunnettu taiteilija kuulostaa musiikissaan Peitsamon Skootterin ja usvaisen kaikurockin yhdistelmältä.
http://www.myspace.com/suohumala

Aarni - Reaching Azathoth
Myyttisemmästä Oulusta tuleva Aarni soittaa stoneria, jossa on klassisen ja folk-musiikin sävyjä. Lovecraftin Azathothille luettu messu kuulostaa SunnO))):lta, mikä ei tietenkään ole pahitteeksi. Azathoth kiemurtelee vailla mieltä huilunsoiton tahdissa.
http://www.myspace.com/aarni

Shogun Kunitoki - Nebulus
Shogun Kunitoki tuskin suurempia esittelyjä kaipaa, ainakaan niille ketkä lukevat Wire ynnämuita lehtiä. Kuulaita urkuja ja päällekkäisiä teemoja.
http://www.myspace.com/shogunkunitoki

Es / Sami Sänpäkkilä - Kesämaan lapset
Sänpäkkilän kama soi jostain toiselta puolelta.
http://www.myspace.com/escycle

Ei kommentteja: