lauantai 2. lokakuuta 2010

Liimanarina - Kuinka Aku Ankasta tehdään poliisi 1989

Edit:


Liimanarina on suomalaisia ug-yhtyeitä, jotka ovat onnistuneet säilyttämään enigmaattisuutensta (mikä helvetti se nyt on selkosuomeksi?). Ainakaan itselläni ei ole tarkempaa tietoa pääjehu 'Olli Paukkeen' oikeasta henkilöstä tai myöhemmistä tekosista. Tällä ensimmäisellä 'Maailman tylsin vittumaisuus' EP:llä soittaa kuitenkin myös 'Kake Puhuu', joka on paremmin tunnettu Keuhkot-yhtyeen laulaja-basistina ja ainoana jäsenenä. Itseasiassa EP:n kansikuvakin puhuu Keuhkot-yhtyeen kuvakieltä tylsine mestoineen.

Itselläni on sellainen kutku, että tämä porukka tuli jostain Pirkanmaan suunnalta. Kuvitellaan vielä, että jostain pienemmästä teollisuus- tai maanviljelystaajamasta, niin ainakin omaan mieleen saa syntymään huiman tarinan siitä miten lähelle Captain Beefheartia suomessakin on päästy. Tämän päivän Fonalin kilkutuslevyjen ja muiden vastaavien rinnalla huomaa, miten tiukkoja nämä 80-luvun suomi-punkin jälkeiset hirviöt olivat.

2 kommenttia:

mtarvainen kirjoitti...

Erittäin kovaa kamaa!

Piparnakkeli kirjoitti...

Yhdyn (kuvaannollisesti) yllä olevaan kommenttiin. Tämä on tosin taas niitä bändejä, joihin pitäisi tutustua tarkemmin...